Call Us : +40233290066

Despre noi

Home  >>  Despre noi

Cofetaria Prisi Prod Piatra Neamt – Torturi de nunta Piatra Neamt, Torturi de nunta Roman, Torturi de nunta Targu Neamt, Prajituri Nunti, Torturi Aniversari Piatra Neamt, Laborator Cofetarie Girov!

Prisi Prod si-a deschis portile in anul 1993 cu un mic laborator si cativa angajati. Prin multa munca, orientare catre calitate si impunerea unor standarde inalte, Cofetaria Prisi Prod a reusit cu trecerea anilor, sa se extinda, sa-si mareasca portofoliul de clienti si sa se transforme in ceea ce este astazi:
O afacere de familie de succes, cu laborator propriu situat in comuna Girov si avand o suprafata de 1400 de metri patrati, dotat conform normelor europene, cu peste 45 angajati si o cofetarie chic cu care ne mandrim, situatia in centrul orasului Piatra Neamt.

Nu facem rabat de la calitate deoarece reputatia noastra depinde de gustul si prospetimea produselor de cofetarie, acesta find scopul principal al firmei.
Suntem cunoscuti ca fiind un loc de unde cu siguranta se gasesc produse 100% naturale obtinute prin metode traditionale. Asta e ceea ce clientii nostri asteapta si asta e ceea ce le oferim.

Astfel ca fiecare tort de nunta, tort de botez sau tort aniversar comandat la Cofetaria Prisi Prod este realizat cu foarte mare atentie si daruire de catre maiestrii nostri cofetari sub indrumarea directa a desinerului nostru.

Te asteptam la Cofetaria Prisi Prod ca sa te convingi de ce reputatia, ca suntem o firma unde calitatea primeaza, a fost castigata in timp!

Cu drag, echipa Prisi Prod – Cu adevarat dulce!