Call Us : +40233290066

Torturi cu poza

Home  >>  Torturi cu poza

       Tortul cu fotografie comestibila sau tortul cu poza, realizat de Cofetaria Prisi Prod, reprezinta modul cel mai inedit de a face o surpriza sau un cadou dulce. Fie ca este vorba de un tort cu fotografia sarbatoritului, tort cu personaje de desene animate sau chiar tort cu logoul firmei, toate acestea se pot transpune intr-un tort pe cat de hazliu pe atat de bun.

       Tot ce trebuie sa faci este sa mergi la una din cofetariile Prisi Prod, sa dai comanda de tort si sa specifici ce poza doresti pe tort, de restul ne acoupam noi. Daca este vorba de o poza personala o poti aduce pe un stick de memorie, fie chiar si fotografie imprimata sau de ce nu sa o trimiti in format electronic departamentului nostru ce se ocupa de editare si printare pe suportul comestibil la adresa de e-mail [email protected].

      Te asteptam cu drag sa-ti pui in practica cele mai nastrusnice si traznite idei de torturi cu fotografie comestibila, torturi cu fotografia sarbatoritului, sau chiar torturi cu poza de desene animate Disney.