Call Us : +40233290066

Inghetata de gelaterie

Home  >>  Inghetata de gelaterie

Inghetata de gelaterie italiana!

Pentru inceput dorim sa te informam pe tine, potentialule „CLIENT”, ce inseamna inghetata de gelaterie italiana!

Gelaterie nu este doar cuvantul italian pentru inghetata ci este cu totul altceva, si anume este ceva total diferit de înghețata clasica pe care o gasesti in supermarket. Ce inseamna asta? Inseamna ca atunci cand mananci inghetata de gelaterie artizanala te poti astepta la un gust mult mai intens si o textura cu totul diferita fata de inghetata clasica!

Dorim sa scoatem in evidenta cateva diferenta de tinut minte intre inghetata de gelaterie artizanala si inghetata clasica:

Prima diferenta se regaseste in procentul de grasime continut in inghetata de gelaterie facuta cu lapte proaspat, oua, smantana si inghetata clasica facuta cu lapte praf. Procentul marit de grasime confera inghetatei de gelaterie avantajul ca se topeste in gura lasand un gust delicat.

A doua diferenta este ca la inghetata clasica de multe ori se creste greutatea produsului cu apa iar volumul este marit cu aer, aceasta fiind modalitatea de a vind mai mult la un pret foarte mic!!! Pe cand la inghetata de gelaterie acest lucru nu este permis, aceasta avand o desitate mult mai mare, aroma avand un impact mult mai pronuntat.

Iar cea mai mare diferenta ce trebuie tinuta minte este ca inghetata clasica este produsa pentru depozitare pe termen lung (1-2 ani termen de valabilitate), pe cand inghetata de gelaterie artizanala este produsa din materii prime proaspete,  se congeleaza rapid, numai in loturi mici (maxim 3-6 kilograme/sortiment), tocmai pentru a putea fi consumata proaspata.

Era sa uit de culoare! Si anume daca culoarea este prea tipatoare inseamna ca inghetata contine destul de multe chimicale, cine a pus macar o data un mar verde sau o banana intr-ul blender stie ce zic!

Dupa ce am facut aceasta scurta prezentare acum sti de la bun inceput la ce sa te astepti cand ai sa gusti din minunata inghetata de gelaterie artizanala Prisi Prod!

Asteapta-te la o inghetata facuta cu materii prime proaspete ( lapte proaspat, oua, smantana, fructe proapete de sezon), asteapta-te la o inghetata ce are o textura fina, matasoasa si care se topeste in cerul gurii lasand un gust intesn, asteapta-te la o inghetata proapata preparata care sa-ti aduca in minte gustul inghetatei de gelaterie italiene!

Te asiguram din capul locului ca cel mai important ingredient si anume aromele sunt aduse din Italia!

Ingheta de gelaterie Piatra Neamt Prisi Prod

Prisi Prod, singura inghetata de gelaterie italiana din Piatra Neamt!