Call Us : +40233290066

Tort cu figurine

Home  >>  stiri  >>  Tort cu figurine

Tort cu figurine

   stiri   septembrie 30, 2014  2 Comments

Tortul cu figurine de desene animate din martipan reprezinta acel tort creeat special pentru Dumneavoastra!
De ce spunem special creat? Pentru ca toate personajele de pe tort sunt realizate manual de catre cofetarii Prisi Prod sub indrumarea Designerului nostru, exact dupa dorinta clientului. Fie ca discutam aici de torturi pentru copii cu figurine sub forma de personaje de desene animate Disney, fie ca ca vorbim de torturi pentru adulti, sculptate sub forma de masini sau orice altceva iti trece prin minte, la Cofetaria Prisi Prod dorintele tale devin realitate.
Tot ce trebuie sa faci este sa vi din timp si sa dai comanda, minim 5-7 zile in avans, tocmai pentru a ne lasa timp sa putem realiza realiza fiecare personaj in parte dupa dorinta ta, la cel mai inalt nivel calitativ.
Toate torturile cu figurine sunt invelite in Martipan si astfel pot avea diferite compozitii la interior si anume: tort de ciocolata cu visine, tort de caramel, tort de capuccino cu fructe de padure, tort de portocale, tort de tiramisu, tort ambasador, tort fructe de padure, tort de cirese, tort de fructul pasiunii si nu in ultimul rand preferatul copiilor tortul de spuma de ciocolata.
In cazul in care doresti sa faci un cadou special persoanei dragi si nu sti ce anume sa-i alegi, iti venim in ajutor si-ti punem la dispozitie catogul cu torturi comenzi speciale iar daca nici acest lucru nu te face sa te hotaresti atunci iti sta la dispozitie chiar Designerul nostru tocmai pentru ca tu sa faci cea mai buna alegere!
Te asteptam la Cofetaria Prisi Prod din Piatra Neamt sau la Cofetaria Prisi Prod din Girov ca sa desoperi lumea minunata a torturilor cu figurine!

 

2 Comments so far:

 1. Ioana spune:

  Buna idee ati avut cu acest blog!
  Felicitari in primul rand pentru produse dar mai ales pentru torturile cu figurine.
  Doresc un tort pentru o taiere de mot si nu stiu cum trebuie procedat.
  Adica cum dau comanda, si daca puteti face un tort cu Alba ca zapada si cei 7 pitici.
  Astept un raspuns.

 2. admin spune:

  Multumim din suflet pentru cuvintele frumoase!
  Pentru comandarea unui tort din Gama Comenzi Speciale (tot cu figurine), trebuie venit cu cel putin 5-7 zile in avns si dat comanda, fie la Cofetaria Prisi Prod din Piatra Neamt, fie la Cofetaria de la Girov de la sediul nostru.
  Da putem face tort cu Alba ca zapoada, de fapt chiar am facut.
  Mai jos ai un link cu tortul de pe pagina noastra de facebook ( https://www.facebook.com/cofetariaprisiprod )
  https://www.facebook.com/cofetariaprisiprod/photos/pb.1397920183763748.-2207520000.1412174222./1399658930256540/?type=3&theater

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *